Groei online met TrafficTree

Ben je op zoek naar een specialist in zoekmachinemarketing, maar zonder de poespas van een marketingbureau?

Hi, wij zijn Kevin & Elias: een authentiek freelance duo gespecialiseerd in SEO, SEA &  webdesign voor het MKB. Wij zijn toegewijd om het maximale rendement uit je website te halen.

Elias Masoud & Kevin van Beek

Wat we doen

Wij zorgen ervoor dat je website goed gevonden wordt in zoekmachines, zowel in de organische (SEO) als gesponsorde (SEA) resultaten. Hierdoor trek je meer bezoekers aan en genereer je potentiële klanten. Ook voor het laten bouwen van een website zit je bij ons goed.

Ga naar:

Stiekem kunnen we nog veel meer, maar we focussen ons het liefst op waar we écht goed in zijn. Door elke dag gepassioneerd met ons vak bezig te zijn, kunnen we het verschil maken voor onze klanten. Een glimlach op jouw gezicht toveren, dat is waar we het voor doen!

Jaar ervaring
0 +
Specialisten
0
Missie
0
Elias

Wat maakt ons uniek

Vast contactpersoon

Er zijn niet veel smaken. Je krijgt te maken met Kevin of Elias en als je een beetje pech hebt met allebei 😉. Hoe dan ook haal je een hoop kennis in huis. Met meer dan 10 jaar ervaring is ook jouw project in goede handen bij ons.

Betrokken & transparant

Als freelance duo staan wij garant voor maatwerk, korte lijnen en een persoonlijke proactieve aanpak. We doen er alles aan om betrokken te zijn bij onze klanten en maken onze werkzaamheden inzichtelijk en transparant.

Data-driven aanpak

We zijn gek op data. Ongeacht wat we doen, ons vertrekpunt start altijd bij data in combinatie met een strategische aanpak. Ons bewezen data-driven aanpak zorgt voor meetbare resultaten waar je als bedrijf van gaat groeien.

Met of zonder contract

Een nieuwe samenwerking aangaan kan spannend zijn, daarom bieden we óók de optie om zonder contract te werken. Bijvoorbeeld voor eenmalige/losse werkzaamheden of als je simpelweg niet van contracten houdt.

Loyale partner

Omzet draaien is fijn, maar van een klik met onze klant worden we echt blij. In ons vind je een loyale partner die met je meedenkt en begeleidt naar online succes. We maken graag duidelijke afspraken, maar vinden flexibiliteit net zo belangrijk.

Zijn wij een match?

Nieuwsgierig geraakt en benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Laat dan van je horen! Vervolgens nemen we contact met je op voor een kennismakingsgesprek.

Kevin

Voor wie?

Wij zijn kleinschalig, persoonlijk en authentiek. Daarom matchen we het beste met het midden- en kleinbedrijf.

Onze focus ligt op bedrijven (B2B) tot 50 werkzame personen, waar onze persoonlijke aanpak het grootste effect heeft. Op deze manier maken wij SEO, SEA & webdesign voor iedereen toegankelijk, met een op maat gemaakte strategie die past bij jouw budget.

Door ons gedegen marktonderzoek, oog voor detail en doortastendheid maakt het niet uit in welke sector je actief bent of welke diensten je aanbiedt. PS: we nemen geen opdrachten aan die concurreren met of strijdig zijn met de belangen van onze huidige klanten.

Ongezouten klantervaringen