Conversie-optimalisatie specialist

Bezoekers omzetten in klanten

Je genereert voldoende traffic naar je website, maar bent ontevreden over het aantal bezoekers dat converteert? Hier kunnen verschillende oorzaken voor zijn. Door het bezoekersgedrag op jouw website te analyseren, kan er in kaart worden gebracht waar en waarom bezoekers vastlopen. Wij helpen je om meer rendement uit jouw website te halen.

Werkt een groene knop beter dan een grijze knop? Moet een bezoeker teveel scrollen? Is de navigatiestructuur wel duidelijk genoeg? Is de website wel mobielvriendelijk genoeg? Dit zijn een aantal voorbeelden van vragen die beantwoord moeten worden om jouw website-bezoekers om te zetten in daadwerkelijke klanten.

Wat doet TrafficTree om de conversie op jouw website te verhogen?

  • ­Bezoekersgedrag analyseren
  • ­Hypotheses vastleggen
  • ­A/B testen
  • ­Webstatistieken analyseren
Meer info? Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op binnen 24 uur.
TrafficTree gaat te allen tijde zorgvuldig om met je gegevens.

FAQ

✔️ Wat is conversie-optimalisatie?

Conversie-optimalisatie is het proces van het analyseren en het verbeteren van de conversie op jouw website. Een conversie kan bijvoorbeeld zijn: aanmelden voor de nieuwsbrief, invullen van het contactformulier of het bestellen van een product.

✔️ Wat doet TrafficTree op het gebied van conversie-optimalisatie?

Het analyseren van het bezoekersgedrag, het vastleggen van hypotheses, A/B testen en het analyseren van webstatistieken.

✔️ Waar in Amersfoort zijn jullie gevestigd?

TrafficTree is gevestigd aan de Arnhemseweg 6 in Amersfoort. Ons kantoor bevindt zich naast de Plus supermarkt.