Google Ads specialist

Bovenaan in Google met een Ads campagne

Wil je de garantie hebben om bovenaan in Google te staan en direct extra traffic te genereren naar je website? Kies dan voor een Google Ads (voorheen AdWords) campagne. Een Google Ads campagne kan uiteraard ook worden opgezet naast het SEO-traject. Dit leidt tot een nog meer dominante positionering én rendement. Een Google Ads campagne biedt vele voordelen:

– Advertenties worden altijd boven de organische zoekresultaten getoond.
– Je bepaalt zelf het maandelijkse advertentiebudget.
– Je betaalt alleen zodra er wordt geklikt op een advertentie.
– De advertenties zijn uitsluitend zichtbaar voor jouw doelgroep.
– Direct resultaat: meer traffic en leads.

Een succesvolle Ads campagne zet TrafficTree als volgt op:

  • ­Campagnestrategie bepalen
  • ­Google Ads campagne opzetten
  • ­Campagne onderhoud en optimalisatie
Meer info? Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op binnen 24 uur.
TrafficTree gaat te allen tijde zorgvuldig om met je gegevens.

Google Ads: het proces

Hoe ziet het opzetten van een Google Ads campagne eruit?

Campagnestrategie bepalen

We beginnen altijd met de strategie. We voeren een zoekwoordenanalyse uit om het zoekgedrag van jouw doelgroep te bepalen en de campagne daarop af te stellen. Daarna bepalen we onder andere of we de campagne landelijk targetten of juist lokaal. Of we de advertenties alleen doordeweeks tonen of elke dag. Ook doen we een concurrentieanalyse.

Ads campagne opzetten

Cruciaal voor het opzetten van een succesvolle campagne is het structureren van de campagne in verschillende advertentiegroepen. Iedere advertentiegroep koppelen we aan specifieke zoektermen, landingspagina’s en passende advertenties. Dit houdt de campagne niet alleen overzichtelijk, het biedt ook inzicht hoe ieder afzonderlijke advertentiegroep presteert. Campagne structureren

Onderhoud en optimalisatie

Meten is weten. Door de campagne maandelijks te onderhouden en te optimaliseren, kunnen we het maximale uit de campagne halen. Het doel is om de campagne zo rendabel mogelijk te maken tegen het gereserveerde advertentiebudget. Elke maand stellen we een rapportage op van de campagne-prestaties en optimalisatiewerkzaamheden. AdWords optimalisatie

FAQ

✔️ Wat is Google Ads

Google Ads is het adverteerprogramma van Google. Door te adverteren in Google Ads wordt jouw website bovenaan in de zoekresultaten van Google getoond.

✔️ Hoe zet TrafficTree een succesvolle campagne op?

We beginnen met het bepalen van de campagnestrategie. Hierna zetten we de campagne op. Tot slot onderhouden en optimaliseren we de Google Ads campagne op maandelijkse basis.

✔️ Waar in Amersfoort zijn jullie gevestigd?

TrafficTree is gevestigd aan de Arnhemseweg 6 in Amersfoort. Ons kantoor bevindt zich naast de Plus supermarkt.