...

Over Kevin & Elias

Hi, wij zijn Kevin & Elias: een authentiek freelance duo gespecialiseerd in zoekmachinemarketing. Wij zijn toegewijd om samen met jou je bedrijf online te laten groeien en het maximale rendement uit je website te halen.

Door onze kleinschaligheid sluiten wij perfect aan bij het MKB. Onze focus ligt op bedrijven (B2B) tot 50 werkzame personen, waar onze persoonlijke aanpak het grootste effect heeft. Op deze manier maken wij SEO, SEA & webdesign van top-notch kwaliteit voor iedereen toegankelijk.

Navigeer direct naar

Elias Masoud & Kevin van Beek TrafficTree

Terug in de tijd

De kennismaking

We leerden elkaar kennen in 2014 bij een marketingbureau waar we beiden werkten. Al snel ontdekten we veel raakvlakken en werden naast collega’s ook hechte vrienden.

Na verloop van een tijd ging Elias elders een nieuwe uitdaging aan. Niet veel later was Kevin ook toe aan nieuwe uitdagingen en bouwde gestaag aan zijn carrière. Hier leek onze zakelijke samenwerking te eindigen, maar dat duurde (gelukkig) niet heel lang.

Intussen bleef de vriendschap in stand. We zijn onder andere samen gaan reizen, met als hoogtepunt het beklimmen van een berg in Zwitserland. Op de top van de berg genoten we niet alleen van het uitzicht, maar ook van een zelf meegebrachte Schwarzwälder kersentaart.

Meet the team

Wat maakt ons uniek

Vast contactpersoon

Er zijn niet veel smaken. Je krijgt te maken met Kevin of Elias en als je een beetje pech hebt met allebei 😉. Hoe dan ook haal je een hoop kennis in huis. Met meer dan 10 jaar ervaring is ook jouw project in goede handen bij ons.

Betrokken & transparant

Als freelance duo staan wij garant voor maatwerk, korte lijnen en een persoonlijke proactieve aanpak. We doen er alles aan om betrokken te zijn bij onze klanten en maken onze werkzaamheden inzichtelijk en transparant.

Data-driven aanpak

We zijn gek op data. Ongeacht wat we doen, ons vertrekpunt start altijd bij data in combinatie met een strategische aanpak. Ons bewezen data-driven aanpak zorgt voor meetbare resultaten waar je als bedrijf van gaat groeien.

Met of zonder contract

Een nieuwe samenwerking aangaan kan spannend zijn, daarom bieden we óók de optie om zonder contract te werken. Bijvoorbeeld voor eenmalige/losse werkzaamheden of als je simpelweg niet van contracten houdt.

Loyale partner

Omzet draaien is fijn, maar van een klik met onze klant worden we echt blij. In ons vind je een loyale partner die met je meedenkt en begeleidt naar online succes. We maken graag duidelijke afspraken, maar vinden flexibiliteit net zo belangrijk.

Zijn wij een match?

Nieuwsgierig geraakt en benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Laat dan van je horen! Vervolgens nemen we contact met je op voor een kennismakingsgesprek.

Ongezouten klantervaringen