Over ons

Wie is TrafficTree

TrafficTree is opgericht omdat online marketing beter, eerlijker en effectiever moet. Geen eindeloze analyses, maar werken aan meetbare resultaten. Geen louche strategieën, maar eerlijk advies. Onze werkwijze: werken aan duurzame samenwerkingen om met onze klanten te groeien. Klanten betrekken in het traject, persoonlijk contact en korte lijnen.

TrafficTree helpt jouw onderneming stevig te funderen in Google door middel van SEO en Google Ads. Daarnaast kan je bij ons terecht voor webdesign, conversie-optimalisatie en online marketingtrainingen. Ons doel is krachtig en helder: het maximale rendement uit jouw website halen.

Klanten waar wij voor werken of gewerkt hebben

Easy LMS, Swijnenburg Meet & Celebrate, Kantoormeubelencenter, Ricaud, Urphone, Intertoys, Gooiland Events, Bakker, Landgoed Rijckholt, &deBlauw, Dutch Clinic, Van der Werff Groep, Chocolate Company en meer. Daarnaast werken wij ook samen met verschillende marketingbureau’s die ons inhuren voor onze specialistische expertise.

Onze roots liggen in Delft. De nodige lokale ondernemers gingen je dan ook voor: Filmhuis Lumen, Royal Delft, Insyde, Helder Werk, Iokai, Hoveniersbedrijf Overbeek en meer. In het najaar van 2022 zijn wij verhuisd naar Amersfoort. Is jouw onderneming ook gevestigd in Amersfoort of Delft? Dan vinden wij het éxtra leuk om met jou samen te werken! Wij geloven namelijk in de kracht van lokale ondernemerschap.

Waarom TrafficTree?

✔️ 10 jaar ervaring

Deskundigheid en ervaring binnen 10+ marketingbureaus en 500+ projecten. Ook jouw project is in goede handen bij ons. Benieuwd? Daag ons uit!

✔️ Betrokken en transparant

Door onze kleinschaligheid garanderen wij maximale betrokkenheid bij onze klanten. Geen louche strategieën, maar eerlijk advies. Alle werkzaamheden inzichtelijk en transparant.

✔️ Geen contracten, altijd opzegbaar

Wij zijn zó overtuigd van de kwaliteit van onze dienstverlening, dat we niet werken met contracten. Een goede samenwerking loopt altijd door en zo niet, zit je nergens aan vast.

The dreamteam

Kevin van Beek TrafficTree

 

 

 

 

 

 

 

 

Kevin van Beek
kevin[@]traffictree.nl

Elias Masoud

Elias Masoud
elias[@]traffictree.nl

Klanten aan het woord

Gooiland
Gooiland
08:19 17 Feb 20
Veel ervaring in SEO/SEA. Overzichtelijke documentatie van de werkzaamheden en vorderingen. Prettige samenwerking en... korte lijnen!lees verder
Norbert grote Beverborg
Norbert grote Beverborg
06:29 08 Feb 20
Ik heb de samenwerking met Elias als erg prettig en deskundig ervaren. Hij denkt proactief mee en zorgt ervoor dat... datgene wat we doen resultaat oplevert en kosten effectief is.lees verder
Eva van Gent
Eva van Gent
08:39 11 Nov 19
TrafficTree heeft voor ons SEO en SEA campagnes opgezet met bijzonder goede resultaten. Het is fijn samenwerken, snel... schakelen en er wordt goed met je meegedacht!lees verder
Stefan Dammers
Stefan Dammers
14:01 09 Oct 19
Super goeie SEO en Adwords campagnes opgezet. Mede dankzij Traffic Tree groeien wij als bedrijf. Bedankt!
Bekijk alle beoordelingen
js_loader

“GROEI ONLINE MET TRAFFICTREE”