...

Boost je business met SEO

Hey ondernemer, wil jij meer omzet genereren met je website? Wij helpen je groeien met de kracht van SEO!

SEO staat voor Search Engine Optimization, oftewel zoekmachineoptimalisatie. Het is een vorm van zoekmachinemarketing waarbij we websites optimaliseren en versterken, zodat ze beter vindbaar worden in Google en andere zoekmachines.

Navigeer direct naar

TrafficTree SEO

Waarom SEO

Het doel van SEO is de online zichtbaarheid van je bedrijf vergroten door beter vindbaar te worden. Met SEO stimuleren we, in tegenstelling tot SEA, organische bezoekers naar je website. Met de juiste strategie en aanpak kunnen meer potentiële klanten jouw website vinden, wat resulteert in meer sales.

"SEO leidt tot meer:

Hoe werkt SEO

In de basis bestaat SEO uit 3 hoofdcategorieën die ervoor zorgen dat je website organisch beter vindbaar wordt.

Techniek

De techniek van een website vormt het kloppend hart van SEO. Een sterke technische fundering zorgt ervoor dat zoekmachines een website kunnen crawlen, indexeren en rangschikken.

Bij techniek hebben we het o.a. over:

Content

Je genereert bezoekers op je website met waardevolle content voor jouw doelgroep. Unieke content die matcht met het zoekgedrag van jouw klanten en geschreven is in de juiste tone of voice.

Bij content hebben we het o.a. over:

Online autoriteit

Autoriteit is een proces dat geleidelijk opgebouwd moet worden. Dat doen we door middel van linkbuilding, door het verwerven van kwalitatieve en relevante 'backlinks' naar jouw website.

Bij autoriteit hebben we het o.a. over:

Onze werkwijze

1. Strategie bepalen (kickstart)

Bij een SEO-traject starten we altijd met een opstartfase. Deze fase is van belang om een project goed van de grond te krijgen. We brengen de huidige situatie in kaart, formuleren realistische doelstellingen en stellen een strategische aanpak op. Klaar voor de start? Let’s go!

Lees alles over onze werkwijze.

Onze prijzen

Tarieven SEO

  • Eenjarige overeenkomst: € 80,- per uur.
  • Tweejarige overeenkomst: € 70,- per uur.
  • Geen overeenkomst of losse werkzaamheden: € 115,- per uur.

Hoeveel  uren heb ik nodig voor SEO?

Het aantal uren dat we op maandbasis gaan besteden aan SEO is afhankelijk van de grootte van jouw project, doelstellingen en mate van concurrentie. Goed om te weten: we beperken we ons tot max. 6 declarabele uren per dag, optimaal voor productiviteit en focus.

Voordeel bij 2 jaar

Bij een overeenkomst van 2 jaar profiteer je niet alleen van een voordeliger uurtarief, maar krijg je ook 25% korting op je eerste factuur!

PakketUren per maandPrijs per maand
Starter8 uur€ 640,-
Small16 uur€ 1.280,-
Medium24 uur€ 1.920,-
Large32 uur€ 2.560,-

De bovenstaande prijzen zijn gebaseerd op een eenjarige overeenkomst met een uurtarief van € 80,- ex. btw.