...

Boost je business met een nieuwe website

Hey ondernemer, heb je nog geen website of wordt het tijd voor een nieuwe?

Wij bouwen websites in WordPress die eenvoudig zelf te beheren zijn en alle ingrediënten hebben voor een goede online vindbaarheid. Zo is je website niet alleen een visitekaartje, maar ook een instrument dat jouw bedrijf laat groeien en bloeien op het web.

Navigeer direct naar

TrafficTree webdesign

Waarom WordPress

WordPress is het meest gebruikte contentmanagementsysteem (CMS) ter wereld. Een CMS is het systeem achter een website dat je in staat stelt om de website te beheren. WordPress is gebruiksvriendelijk, wordt regelmatig geüpdatet en biedt eindeloze mogelijkheden.

"Websites die niet alleen indruk maken,

De voordelen

Wat zijn de voordelen van een website gebouwd door TrafficTree?

Eenvoudig zelf beheren

Allereerst vinden we het belangrijk dat een website door de klant zelf beheerd kan worden. We maken het eenvoudig om zelf aanpassingen te maken op de website, zoals het bewerken van teksten en afbeeldingen, zonder enige technische kennis.

Responsive

Wij bouwen zogenaamde ‘responsive’ websites. Dat houdt in dat een website zich te allen tijde aanpast aan het apparaat van een bezoeker en daarom ook altijd optimaal leesbaar is op alle soorten apparaten, zoals desktop, tablet en mobiel.

Zoekmachinevriendelijk

Dit is onze specialiteit en onze kennis hierin passen we ook graag toe. Wij zorgen voor een solide technische basis, essentieel voor SEO. Ook kunnen we een complete strategie ontwikkelen en dit effectief implementeren bij de bouw van je website.

Conversiegericht

Dankzij ons grondige marktonderzoek ontwikkelen we websites die aansluiten bij de doelgroep. Wij bouwen conversiegerichte websites, wat resulteert in meetbare sales. Zo is je website meer dan alleen een visitekaartje!

Uitstekend beveiligd

Tot slot wil je je geen zorgen maken over de veiligheid van je website. Daar zorgen wij voor! We nemen niet alleen preventieve maatregelen, maar voeren ook periodiek onderhoud uit. Zo beschermen we je website tegen aanvallen en hackers.

Onze werkwijze

1. Onderzoek en strategie

We beginnen altijd met een onderzoeksfase waarin we de strategie voor de website bepalen. We analyseren onder andere het zoekgedrag van jouw doelgroep, bepalen de website-structuur en voeren een concurrentieanalyse uit om zo tot een uniek en conversiegericht ontwerp te komen.

Lees alles over onze werkwijze.

Onze prijzen

Tarieven webdesign

  • Website-ontwikkeling: € 70,- per uur.
  • Technisch onderhoud: € 90,- per kwartaal.
  • Losse werkzaamheden: € 80,- per uur.

Hoeveel uren kost het bouwen van een website?

Dat is afhankelijk van de grootte en complexiteit van een project, maar ook van bijvoorbeeld de tijd die we aan de onderzoeks- en strategiefase besteden. Ons tarief begint al vanaf € 2.800 voor kleine projecten.

PakketUrenPrijs
Starter40 uur€ 2.800,-
Small72 uur€ 5.040,-
Medium104 uur€ 7.280,-
Large136 uur€ 9.520,-

De bovenstaande prijzen voor het ontwikkelen van een website zijn gebaseerd op een uurtarief van € 70,- ex. btw.