Wordpress website

Goed vindbaar in Google worden en zelf je website beheren?

Heb je nog geen website of wordt het tijd voor een nieuwe website? Ga meteen van start met een website gebouwd in WordPress die alle ingrediënten heeft om goed vindbaar te worden in Google.

Alvorens een nieuwe website wordt gebouwd, stellen wij altijd eerst een SEO-strategie op. Tevens ben je bij het laten maken van een website door TrafficTree er zeker van dat jouw website voldoet aan de laatste eisen van Google.

De voordelen van een WordPress website:

  • ­Eenvoudig zelf te beheren;
  • ­Mobielvriendelijk;
  • ­Zoekmachinevriendelijk.
Meer info? Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op binnen 24 uur.
TrafficTree gaat te allen tijde zorgvuldig om met je gegevens.

Websitebouw proces

Hoe ziet het traject van het ontwikkelen van een website eruit?

Intake

Allereerst worden je wensen besproken. Wat is het doel van de website? Wat moet de website kunnen? Wat voor type content komt er op de website? Wat zijn de minimale vereisten? Wat vind je mooi? Dit vormt de basis van je website.

SEO-strategie

Na het intakegesprek voeren we een zoekwoordenonderzoek uit om het zoekgedrag van je doelgroep in kaart te brengen. Aan de hand van het zoekwoordenonderzoek kan de SEO-strategie en de websitestructuur worden bepaald.

Bouw website

We gaan op zoek naar een WordPress-template die voldoet aan al je wensen. De template werken we uit in een eerste opzet, zodat je een idee krijgt hoe de website eruit komt te zien. Als dit bevalt, wordt de website veder gebouwd in de door jouw gekozen template.

Website invullen

Nadat de website is gebouwd en technisch helemaal in orde is, kan de website worden ingevuld. Alle pagina’s staan al gereed in WordPress. Ze moeten alleen nog worden voorzien van content en de pagina’s moeten netjes worden opgemaakt.

Livegang

Tot slot testen we voor een laatste keer of alles goed werkt. Als alles in orde is, gaat de website live! Indien nodig maken we ook een Google Analytics en Search Console account aan en koppelen we dat aan de website. Dit zorgt ervoor dat je inzicht hebt in de websitestatistieken.

Projecten