Website laten maken?

Eenvoudig zelf te beheren en alle ingrediënten voor een goede zichtbaarheid

Heb je nog geen website of wordt het tijd voor een nieuwe website? Ga meteen goed van start met een website gebouwd in WordPress. WordPress is de meest gebruikte CMS ter wereld en heeft alle ingrediënten voor een goede zichtbaarheid in de zoekmachines, zoals Google. Wij zorgen dat jij het maximale rendement haalt uit jouw website.

Alvorens een nieuwe website wordt gebouwd, stellen wij altijd eerst een SEO-strategie op. Denk hierbij aan een zoekwoordenanalyse, het bepalen van de sitestructuur en het opstellen van de contentstrategie. Bij TrafficTree ben je er zeker van dat jouw website voldoet aan de laatste eisen van Google en daarmee de kans vergroot op een goede online zichtbaarheid.

De voordelen van een website bij TrafficTree:

  • ­Eenvoudig zelf te beheren
  • ­Mobielvriendelijk
  • ­Zoekmachinevriendelijk
  • ­Conversiegericht
  • ­Uitstekend beveiligd
Meer info? Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op binnen 24 uur.
TrafficTree gaat te allen tijde zorgvuldig om met je gegevens.

Websitebouw proces

Hoe ziet het traject van het ontwikkelen van een website eruit?

Intake

Allereerst worden jouw wensen besproken. Wat is het doel van de website? Wie is je doelgroep? Wat moet de website kunnen? Wat voor type content komt er op de website? Wie zijn je concurrenten? Wat vind je mooi? Dit vormt de basis van je website. Op basis van de intake bepalen we de strategie voor de website.

Strategie

Nadat we je wensen en doelstellingen hebben besproken, bepalen we de strategie. We voeren o.a. een zoekwoordenanalyse uit, bepalen de sitestructuur en stellen de contentstrategie op. Ook bepalen we hoe we de website zo conversiegericht mogelijk kunnen maken en hoe we de website-doelen meetbaar kunnen maken.

SEO-strategie

Bouw website

Na de intake en strategie is het tijd om te beginnen aan het ontwerp en de bouw van de website. We werken vanuit een template die past bij jouw onderneming en website-doelen. We maken een conceptversie waarbij je een revisiemogelijkheid krijgt en gaan verder zodra alles naar wens is.

Invulling

Nadat de website is ontworpen en technisch helemaal in orde is, kan de website worden ingevuld met content. Alle pagina’s staan al gereed in WordPress. Ze moeten alleen nog maar worden voorzien van content en de teksten moeten netjes worden opgemaakt. Eventueel kunnen wij dit ook voor je doen.

Livegang

Tot slot zorgen we ervoor dat de website SEO-proof is. Niet alleen qua techniek van de website, maar ook qua optimalisatie van je landingspagina’s. Als alles in orde is, kunnen we live gaan! Indien nodig maken we ook een Google Analytics en Search Console account aan en koppelen we dat aan je website. Hiermee krijg je inzicht in de websitestatistieken. Website live

Voorbeelden van ons werk

Dutcheyeclinic.nl

Voortseherberg.nl

Voortse Herberg website

Jorisautismecoaching.nl

Urphone.be

Urphone website

Kurf.nl

Kurf.nl

Hoveniersbedrijfoverbeek.nl

Hoveniersbedrijf Overbeek

Maro-administraties.nl

Maro Administraties

FAQ

✔️ Waarom een website laten maken door TrafficTree?

Eenvoudig te beheren, mobielvriendelijk, zoekmachinevriendelijk, snel opgeleverd, al vanaf 2500,- Euro.

✔️ Hoe ziet het traject van het ontwikkelen van een website eruit?

1. We beginnen met een intake 2. We bepalen de strategie. 3. We ontwerpen en bouwen de website 4. Alle content kan worden ingevuld. 5. Livegang.

✔️ Waar in Amersfoort zijn jullie gevestigd?

TrafficTree is gevestigd aan de Arnhemseweg 6 in Amersfoort. Ons kantoor bevindt zich naast de Plus supermarkt.