...

Onze werkwijze

Samenwerken met ons? Dan ben je vast benieuwd wat je kan verwachten. We leggen je graag alvast onze werkwijze uit in 5 eenvoudige stappen.

Navigeer direct naar

Elias Masoud & Kevin van Beek TrafficTree

Contract & capaciteitsgarantie

Met of zonder contract

Omdat zoekmachinemarketing een voortdurend en langlopend traject is, werken we op basis van een één- of tweejarig contract. Rome werd ten slotte ook niet in één dag gebouwd 😉.

We hanteren hierbij geen opzegtermijn, omdat we niet van stiekeme verlengingen houden. Tegen het einde van de overeenkomst evalueren we de samenwerking en bij tevredenheid gaan we samen door!

Tot slot bieden we ook de mogelijkheid om zonder contract te werken. Bijvoorbeeld voor eenmalige/losse werkzaamheden óf wanneer je simpelweg niet van contracten houdt.

Capaciteitsgarantie

We scharen jouw project binnen één van de volgende pakketten: Starter, S, M of L  (bekijk de tarieven).

Om onze tijd zo efficiënt mogelijk te benutten, delen we de overeengekomen uren per week op en voeren we de werkzaamheden uit op een vaste dag. Zo weet je precies wanneer we aan jouw project werken.

Bovendien beperken we ons tot max. 6 declarabele uren per dag, optimaal voor productiviteit en focus. Op deze manier garanderen we dat de tijd die aan jouw project wordt besteed, altijd optimaal benut wordt.

Kickstart, maatwerk & transparantie

Kickstart

Voordat we van start gaan met een traject, beginnen we altijd met een opstartfase. Deze fase is van belang om een project goed van de grond te krijgen.

We brengen de huidige situatie in kaart, formuleren realistische doelstellingen en stellen een strategische aanpak op. Klaar voor de start? Let's go!

Maatwerk

Zoekmachinemarketing is maatwerk. Binnen een traject fungeren wij zowel als consultant als uitvoerder. We adviseren, begeleiden én voeren uit. De mate waarin we onze rol uitvoeren verschilt per project.

We hanteren een zogenaamd 'mix & match'-principe, wat inhoudt dat we een verscheidenheid aan werkzaamheden uitvoeren op basis van de gestelde prioriteiten.

Transparant & flexibel

Transparantie vinden wij belangrijk. Daarom maken we onze werkzaamheden inzichtelijk en begrijpelijk met heldere documentatie en rapportages.

We maken graag duidelijke afspraken, maar zijn even flexibel. We staan altijd klaar om met je mee te denken wanneer zich onvoorspelbare situaties voordoen.